onsdag 31 augusti 2011

Stor rensning.

Då min byrå föll ihop totalt så var jag tvungen att köpa en ny. Då e de ju lika bra att rensa bland kläderna tänkte jag.
Så jag började med byrån. Då jag jobbat sent och vart upptagen och sånt så har det tagit lite tid. Men nu är iaf byrån klar.. Det är heeelt fullt med kläder över hela mitt vardagsrumsgolv.
Jag har hittat lite kläder jag glömt bort och så hittade jag en klänning jag letat efter i över ett halvår. De e ju lite lycka!
Jag har en slängkasse och två påsar till klädbytardagen. En yttepytte liten kanske hög och resten av golvet består av spara kläder. Hur kommer det sig att jag aldrig har nått att ha på mig?

Jag håller på att bli galen på mina kläder. Har ångest för att börja rensningen av klädkammaren.
Men det måste ju göras.. vi får se hur många dagar de tar. Sen till nästa grej.. Skorna.

söndag 28 augusti 2011

Grönan.

När jag vaknade imorse bakis och handikappad fot hatade jag mig lite för att jag sagt till Linda att jag skulle hänga på till Grönan (vilket vi bestämde kl tio igårkväll när jag var lite på lyset). Men jag är inte den som bangar jag.
Så de va bara att halta iväg till bussen.

Grönan var ju kul som vanligt, fast de vart inte att springa runt så som man brukar. Foten gjorde ju ganska ont. Men de va bara att sitta och vila ibland.
Vi åkte iaf en hel del. Men tyvärr var Jetline avstängd.
-Vilda musen. Jag har aldrig tyckt den var läskig men eftersom jag var småbakis idag och de va de första vi åkte så var den lite småläskig faktiskt, kändes typ som att den skulle spåra ur i kurvorna.
-Spöktåget. Dom har ju gjort om spöktåget nu och de är sjukt kul nu. Lite läskigare.
-Kvasten. Min favorit, den är så härlig!
-Twister. Grönans nya bergochdalbana. Så ball. Första backen är ju ett stup och jag skrek tills jag inte fick luft. Men den var sjukt kul och det kändes helt klart som att man skulle flyga iväg ibland.
-Lustiga huset. Det var ganska jobbigt med foten. Jag tycker dom borde förnya lustiga huset lite, same old same old.

Sen ville jag gå spökhuset men Linda bangade och jag vill verkligen inte gå själv, samma sak med popexpressen.
Men vi har hunnit med att äta en del också. Hamburgare, Langos och Ben and Jerrys.

Bra söndag måste jag säga. Jag älskar ju Grönan. Min fot vill jag hugga av lite nu men men de e ganska lugnt sålänge man inte nuddar den.


Sista sommarhelgen.

Igår var de lite fest.
Skulle egentligen hem till Nadia och dricka och sen till Garbo men då Nadia bangade ur i sista stund pga av spya så bjöd Caro med mig till Krook för lite grillfest.
Han hem och ta en powernap sen vare bara att skynda iväg.
Det var mkt trevligt och gott och alkoholen flödade. Vi satt ute hela natten, de va ju dax att passa på sommarens sista helg.

Kvällen flög iväg och folk kom och gick.
Maxe och Jennfa dök upp ganska sent och vi drog till Magget.. big surprise!

Sen skulle jag på efterfest med F och K och F körde över min fot med bilen. Just då gjorde de kanske inte så jätte ont, tacka alkoholen för de.


tisdag 23 augusti 2011

Full rulle.

Jag hittade en biovän i lördags. Jag och Jennfa drog till Kista och tittade på Bad teacher. Den var faktiskt riktigt kul.
Sen åkte jag hem till Tankolainen som suktade mig med en flaska vin. Det var trevligt, längesen jag umgicks med dom nu. Vinet gick ner väldigt fort och sen kom Maxe och hämtade mig och så åkte vi ner en sväng till Magget och dansade lite.
Sen blev de lite donkenhäng med F och K.

Så de blev en inte så jätte lugn lördag trots allt. Visste allt att jag skulle bli sugen på vinet framåt kvällen.

Nu i helgen hoppas jag på lite fest och förhoppningsvis Garbo ;) Jag ska bara få med mig den där Tove som surar lite.

Igår fyllde min lillasyster år så efter jobbet åkte jag in till stan och mötte familjen för middag på RAW. De va gott.

Idag va Klara hemma och sjuk och jag var superförkyld och mitt i inskolningen så dagen har vart ganska jobbig, men som tur var så slutade jag tidigt så jag kom hem och sov en stund, nu känns de lite bättre, och Klara kommer tillbaka imorrn så då blir det lättare igen.

Jag har tryckt i mig ett helt paket Ben and Jerrys Cookie Dough det var as gott och jag tyckte jag var värd de efter dagen som vart. Nu mår jag ju illa tyvärr, men de va de värt. Tror jag iaf.

Snart helg va?

Hårspray.

Jag har köpt en ny hårspray, den är faktist asa bra. Tycker jag iaf.
Måste iaf dela med mig av det känner jag.

Schwarzkopf Got 2 be rockin´it. Jag rekommenderar.




lördag 20 augusti 2011

Nått fel ere..

Jag känner mig inte riktigt som mig själv just nu, de e lördag och jag är inte ett dugg sugen på att dricka vin.
Who am I?
Just nu skulle jag typ kunna tänka mig att gå på bio ikväll bara men jag har istället ingen att gå på bio med, så man kanske ska hyra film bara.
Vem vet jag kanske blir sugen på vin senare men jag kommer inte ta mig till systemet så då spelar de ingen roll. Noll lust att köpa vin när jag just nu inte känner mig sugen.

Jag vill bara sitta hemma och äta chips och dipp och dricka cola om jag inte får gå på bio. Surar..

onsdag 17 augusti 2011

jag trivs

Onsdagskväll, den här veckan rullar på som bara den.
Trivs på jobbet väldigt bra just nu. Nya inskolningarna går bra och de e så mysigt att umgås med barnen igen.

Fick precis ett samtal från Spanien som gjorde mig glad, tills det bröts. Jag kanske kommer få besök från Spanien, kan bli kul.
Jag skulle dock hellre åka till värmen i Spanien men man får väl va glad för de lilla?

Åh nästa vecka kommer Nadia hem från Spanien också.

Nej oj vad klockan vart mkt, nu är det dax att bege sig till sängen för att sova ett tag.

Snor snor host host.

Jaha så var det redan onsdag då.

Min tanke nu efter semestern var att jag skulle blir lite mer hälsosam och så. Asså inte banta, verkligen inte banta jag hatar ordet banta. Nu tänker ni kanske "Fast Anncharlotte du borde banta" Och de e jag ju medveten om. Men jag vägrar.
Min plan var iaf att påbörja promenaderna igen och att inte äta godis och sånt onyttigt och coca cola varje dag. Det var min plan, iaf till en början.
Meeen (det finns alltid men tänker ni) Jag ville gå ut i måndags och jag och Jessica hade sagt att vi skulle göra de men jag slutade sent och hon bangade i sista sekund och då orkade inte jag försöka ringa och övertala nån annan då jag var trött efter första dagen på jobbet. Jajaja ursäkter ursäkter.
Fast jag äter inget godis eller cola eller så just nu iaf, alltid nått. Fast jag är riktigt sugen kan jag säga!
Och sen så vaknade jag på tisdagen med så ont i halsen. Åh man hinner inte mer än tillbaka till jobbet innan man är sjuk.
Fast i med värktablett och mot jobbet ändå. Sen efter jobbet var det bara hem och vila.
Vaknade imorse med inte bara ont i halsen utan också nån slags hosta från helvetet.

Värktabletter, bafucin och snorpapper nerpackat i väskan. Mot jobbet. Jag vägrar inse faktum. Har inte tid. Ingen lust. Det blir bra snart!

Men oj nu måste jag gå till tåget för att slippa springa!

måndag 15 augusti 2011

Första dagen i verkligheten.

Ok så var första dagen på jobbet avklarad.

Så fort jag kom innanför grinden imorse så kommer några barn springandes och ropar: -Anncharlotte Anncharlotte! och så fick jag mega kramar. Det är ju helt klart mysigt att jobba på mitt jobb. Inte alla som får kramar när dom kommer tillbaka efter semestern.
Sen hade vi inskolningar. Kul med nya barn.
Dagen gick väldigt fort trots att de var min sena dag. Kul att ha Klara i sitt arbetslag också!

På tåget hem så höll jag på att somna, jag är ju inte vad att göra saker hela dagarna och utan powernap?? Så att jobba tog helt enkelt kål på mig, trots de så lyckades jag laga mat när jag kom hem.. biffwook blev de, as god. Fattar inte att jag inte är bortgift ännu med tanke på mina matlagningsskills :P

Sen satt jag i soffan och tittade på regnet utanför fönstret. Gick in och googlade på Svensk förskola i Fuengirola. Hittade den, dom sökte ingen personal men jag slängde iväg ett mejl iaf. Tänk om dom hade sökt personal då hade de ju vart ment to be men nu gjorde dom inte de, de va trist.

Iaf så börjar jag tidigt imorgon så de e snart dax att sova.
Om en vecka så tror jag livet känns som vanligt igen..

Måndagmorgon

Vaknade med ett ryck när väckarklockan ringde imorse. Kändes som att hela jorden höll på att sprängas.
När ska jag få ett jobb som jag slipper gå upp på morgonen till?
Jag har inte saknat min väckarklocka alls.
Nu sitter jag iaf framför datan och har precis ätit frukost och jag behöver inte gå hemifrån på 20 min.. Va?? Hur vart jag klar såhär tidigt? Vad har jag glömt?
Är lite småtaggad för att komma tillbaka och träffa alla barnen och Klara de va sålängesen nu, men jag vet att jag redan om en vecka kommer va inne i det igen..
Förlåt att jag gnäller men jag känner mig verkligen bitter, jag fick två veckors sommar och de va i Spanien skulle behöva lite längre sommar faktiskt. OCH jag kan inte fatta hur fort fyra veckor kan gå..

Men nu ska jag fixa lite innan jag ska promenera ner mot stationen..

Ha en bra måndag allihoppa!


söndag 14 augusti 2011

Back to reality..

När man har semester så hamnar man lite i en bubbla.
När man är utomlands så lever man i nått som verkligen inte är verkligheten.
När jag kom tillbaka till Sverige så kändes resan till Spanien som en dröm bara, tiden gick för fort och nu är det över. Två veckor kändes som en dag?
Men nu är det söndag och jag har haft mina fyra veckors semetester. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, det känns lite som en smäll på käften. Typ: VAKNA UPP NU ÄR VERKLIGHETEN TILLBAKA KOM UT UR DIN JÄVLA BUBBLA!
Samtidigt som jag tycker det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet och träffa alla barn och Klara som jag saknat så mkt under dessa fyra veckor så känns det skit jobbigt också. Jag är typ inte redo.
Men å andra sidan så känner jag mig inte redo för mkt just nu, vill mest bara ligga under täcket och försvinna ett tag.

Men efter några dagar på jobbet så kommer jag nog vara inne i det igen. Ska bli riktigt skönt med lagad mat varje dag faktiskt.

Igår var det iaf lite fest. Men de blev inge Garbo. Det vart vin hemma hos Linda och de va ju mys sen vart de en snabbvisit på Magget. Magget suger faktiskt ännu mer nu när dom gjort om.. Men vi dansade loss innan jag och Linda tog en promenad hemmåt.

Smsade med J igår. Dumt dumt dumt jag måste sluta smsa på fyllan så ere bara. Som tur är så är han väldigt långt borta och jag kommer förmodligen inte träffa han igen så kanske inte jätte mkt att skämmas över.. eller? Haha.

Annars så är jag faktiskt inte så bakis idag trots den vinmängden jag fick i mig igår.
Ska käka tidig middag med Jessi idag. Jag är hungrig nuuuu!!!

fredag 12 augusti 2011

FREDAG!

Det blev ingen lunch med Lorr idag. Kanske imorrn?
Så idag har jag bara varit hemma. Haft massa tid till att städa men jag har endast städat badrummet. Funderar på att lite snabbt städa sovrummet också. Har noll lust egentligen. Men just nu håller jag på att bli helt galen på alla kläder som bara ligger överallt. Att rensa kläder tar just nu för mig väldigt lång tid. Segarne.

Ikväll ska jag hem till Ronja. Vi ska dricka vin och snacka skit. Jag är så jävla sugen på vin. Har inte druckit vin på tre veckor! Galet va? ;) (att jag istället drack en jävla massa vodka i Spanien spelar ingen roll)

Imorrn... GARBO! Jag är så taggad! What to wear?? Jag har ingaaa kläder ju och min ekonomi (som egentligen inte ens existerar) har givit mig shoppingförbud. It sucks.

Och på måndag är det tillbaka till verkligheten efter en asbra semester. Varför ska det gå så fort??

torsdag 11 augusti 2011

Lite om ditten och lite om datten.



Ok nu har jag vart hemma ett par dagar, and I still dont like it.

Har hunnit med lunch med Jessica och Lukas och middag med Linda i tisdags och lunch med mina systrar igår. Och det är såklart kul att träffa alla som man saknat, men jag känner mig typ tom.
Det är så ensamt när jag väl är hemma och jag sover jätte dåligt.

Jag har kläder överallt hemma oxå. Först kläder som jag slängde ur väskan innan jag stängde den när jag skulle åka och nu när jag på nått sätt försökt packa upp.
Men sen så håller jag ju samtidigt på att tömma min byrå i hallen så kläder ÖVERALLT!
Jag håller på att bli tokig.

Men jag fick iaf veta att jag ska till Garbo på lördag, de kan ju bli skoj. Nån mer som känner för att haka på?

Idag ska jag fika med Lorr.. det lär bli mysigt, vi har alltid så mkt att prata om när vi ses.

Och bilder från Spanien kommer nog, jag tog ju typ inga kort alls själv så jag väntar på att dom andra ska skicka lite kort.
Skvaller från Spanien borde jag ju kunna bjuda till med fast nej.. Whats happens in Spain stays in Spain. Men de blev en del sol, bad, god mat, goda drinkar, fest och dans. Och en hel del spanandes på puddingar.
Det var kul att komma tillbaka till Plaza efter fem år och se förändringar och att vissa människor fortfarande fanns kvar.
Festen i Fuengirola sög dock.

På måndag börjar jag jobba igen, de känns rätt ok. Då kommer jag ha annat att tänka på. Och sen saknar jag barnen och några kollegor också.
Klaraaa på måndag ses vi!!!
Hösten känns faktiskt riktigt spännande med nytt arbetslag eftersom vi fick det precis som vi ville :D Vi kommer helt klart vara den bästa avdelningen!

Fast jag längtar redan till nästa sommar...


Jag och Nadia en kväll innan festen...

tisdag 9 augusti 2011

Nooooo...

Jaha så var man hemma igen då..

Alltså jag känner mig skit deppig. Vill inte va i Sverige. Var på väg att börja gråta när jag landade på Arlanda i natt.
Sverige var kallt, mörkt och tråkigt. Alltså tvärtemot landet jag lämnade.


fredag 5 augusti 2011

I love spain.

Far ont i magen nar jag tanker pa att jag ska aka hem pa mandag, jag vill inte hem jag vill stanna har for alltiiiid!!

Jag och nadia festade i onsdags, det vart saklart galet. Festen har ar inte som nan annan fest.
Dock ar ena inkastaren so vi kallar far black santa arg pa mig sa han tvingade oss att betala intrade fast en vakt som kande igen men sen jag var har sist for fem ar sen tyckte att vi inte skulle behova de.
Sager da de man ska inte bli ovann med inkastare. Iaf inte om deras namn ar Santa. Hahaha.

Vi kom iaf hem vid atta pa morgonen sa torsdagen spenderandes bakis som aldrig forr. En heldag bortslosad pa att bara ligga i sangen.

Men just i detta nu haller jag pa att forsoka overtala Nadia att vi ska festa ikvall. Hon verkar lite svar.
Vi har legat pa stranden hela dagen och de e ju sa javla trist iaf eftersom jag typ bara ligger dar och blir solblekt istallet far att fa nan slags branna som andra far.. javla skit.
Da borde jag ju iaf fa lite fest kan man tycka..
Och nej jag kan inte vanta tills imorrn med fest jag vill NU NU NU!! Jag ar ung jag..

Vi har det hursomhelst bra. Traffat mkt skont och oskont folk (typ black santa, vi kallar han aven bad Santa han ar ond)

Nej men en glass kanske?

ha det bast, snart ses vi. Natten till tisdag for att va exakt. jag vill inteeeee!!

måndag 1 augusti 2011

I spanien.

Sitter just nu pa ett internetcafe.

Jag lever som ni marker.
Inget galet festande har inte. Vi har pa en vecka haft tva riktiga festkvallar.
Benalmadena ar helt klart mkt battre an Fuengirola nar man ska festa.

Kandes skit skumt att komma tillbaka till Plaza i Benalmadena efter fem ar. Men de va kul.
Dom har byggt om och mycket hade forandrats.

Vi traffade en del skont folk dar och vi dansade som bara den.
Jag och Nadia aker nog tillbaka dit pa onsdag far att festa till de.

Idag akte Tove hem efter nagra dagar har och imorgon aker Linnea och Pernilla hem, kommer bli tomt i varan lagenhet nar det bara ar jag och Nadia dar.

Annars sa har vi badat och solat. Jag hatar typ att sola, de e sa trakigt.
Sa brun blir jag inte. Ar typ blekare an nar jag akte, trist. Men nu sista veckan sa ska jag och Nadia pressa.

Vi var i shoppingcentret Miramar haromdagen, sist jag var dar va de sa javla bra. Nu var det inte sa bra hittade inga klader alls.
Kñpte nagellack. Nagellacken ar skit billiga har. 1 euro.

Men jag och Nadia ska kolla i lite mer affarer nan dag.

Hur ar vaderet hemma da? Har ar det varmt, over 25 grader, forutom idag. Idag har det varit mulet iaf pa formiddagen, nu ar det sol och as varmt. Ska forsoka tvinga med mig Nadia till poolen efter det har.

Nej men nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men vi har det skit bra och vi ater mkt god mat.

Just de kameran gar inte direkt varm, har blivit sa kass pa att ta kort. 7 kort pa sju dagar sa tyvarr kommer jag nog inte bjuda pa mkt bilder nar jag kommer hem.